Minden és annak az ellenkezője. Sem.

Mindenről. Is.

Mindenről. Is.

Rendszerváltó automata

2017. március 24. - Printempsfille

Tegnap állították fel az elsőt. Az Astoriánál. A Múzeum körút sarkán. Még csak béta verzió. Tesztelik, mert már sokszor elromlott, hibásan váltott. Ha most beválik, mehet a tömeggyártás. Minden engedély megvan hozzá. Az emberek mindennapját sok helyen megkönnyítené. Valahol pedig megváltás lenne. Például Észak-Koreában. 
Pofonegyszerű a használata. És olcsó is, kevesebbe kerül, mint egy havi bérlet. Egyetlen hátránya, hogy bizonyos létszámú embernek be kell fizetni az összeget ahhoz, hogy megtörténjen a váltás. Egy ember kevés hozzá. Közgazdászok bevonásával igyekeznek meghatározni az optimális minimum létszámot.
A hírekben is bemondták a használati utasítást és a gépekre is kiírták jól láthatóan: Rendszerváltó automata – használati utasítás:

  1. Válassza ki a rendszert, amelyben élni szeretne a nyomógombok segítségével
  2. Helyezze a bankjegyeket a nyílásba (a gép visszaad, ha nincs önnél pontos összeg), vagy a bankkártyáját a kártyaolvasó nyílásba!
  3. A gép egy számlálón mutatja, hányadik befizető. Amennyiben eléri a kiírt minimum befizetőt, a rendszerváltás megtörténik.
  4. Addig várjon!

Köszönjük, hogy hozzájárult a rendszerváltáshoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://schrodinger-lany.blog.hu/api/trackback/id/tr7412366451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása