Minden és annak az ellenkezője. Sem.

Mindenről. Is.

Mindenről. Is.

Garancialevél

2017. május 25. - Printempsfille

Alulírott Kis Zselyke, 28 éves nő állítom, hogy szellemi állapotom ép, életvitelem aktív, humorérzékem kifinomult, egzisztenciálisan és érzelmileg stabil vagyok, kivizsgáltan termékeny vagyok, nincs semmilyen betegségem, szenvedélybetegséggel nem küzdök, rendszeresen sportolok, súlyfelesleggel nem küzdök, büntetlen előéletű vagyok, rendezett a családi hátterem. Tudok főzni és takarítani.

A következő 60 évre garantálom, hogy szellemileg ép maradok, nem kapok stroke-ot, nem leszek Alzheimer-kóros, és egyéb agyterületem sem fog sérülni, életvitelem aktív marad, nem fogok eltunyulni, lustizni, humorérzékem nem fog csorbulni és sosem fog átcsapni vádaskodásba, egzisztenciálisan stabil maradok, soha, semmilyen körülmények között nem fogok anyagi segítségre szorulni. A szülést követő harmadik napon már dolgozni fogok. Érzelmi stabilitásomat szintén garantálom, soha nem fogok hisztizni, féltékenykedni, stresszelni, aggódni, meggondolni magam. A házastársi kötelezettségeimnek mindig, minden körülmények között eleget teszek napi kétszer, nem fog fájni a fejem, nem leszek fáradt és élvezni fogom. Nem leszek meddő és a gyerekem egészséges lesz. Nem kapok el semmilyen fertőzést, nem alakul ki autoimmun betegségem, nem leszek alkoholista, dohány-, kávé-, drog- vagy szerencsejáték-függő. Soha nem lesz olyan, hogy egy héten 5-nél kevesebbszer sportoljak, egy gramm súlyfelesleg sem lesz rajtam.
Büntetlen előéletű maradok, nem fogok adót csalni, ételt lopni akkor sem, ha éhen halok, nem fogok gyorsan hajtani és véletlenül elütni valakit. Garantálom, hogy az anyám jó anyós lesz, főzni és sütni fogok minden nap, rend- és tisztaságmániás leszek.

Kelt. 2017, Budapest
Kis Zselyke

82d1f7a88a7887282566b22aef23447a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://schrodinger-lany.blog.hu/api/trackback/id/tr3812539455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása